20 Ιουνίου, 2024
Η Medik8 Γιορτάζει 15 Χρόνια Εξειδίκευσης Στην Αντιγήρανση

MEDIK8 EST: 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009

Το 2009 οι αδελφοί Elliot και Daniel Isaacs (γνωστοί και ως «Chemical Brothers»), σε συνεργασία με Βρετανούς επιστήμονες, ίδρυσαν την Medik8, η οποία φέτος γιορτάζει 15 χρόνια τεχνογνωσίας και καινοτομίας στην αντιγήρανση. Ξεκινώντας από ένα υπόγειο, η Medik8 εξελίχθηκε σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο brand, πιστοποιημένο με B Corp. Γρήγορα έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις πρωτοποριακές επιστημονικές φόρμουλες, οι οποίες προσφέρουν αποτελέσματα χωρίς συμβιβασμούς.

Στα 15 χρόνια διαδρομής της, βασισμένη πάντα σε κλινικές και καταναλωτικές έρευνες, η Medik8 έχει μια σαφή και αμετάβλητη αποστολή: να απλοποιήσει την καθημερινή ρουτίνα για ένα υπέροχο δέρμα, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η αφοσιωμένη ομάδα Έρευνας & Ανάπτυξης της Medik8, παραμένοντας πιστή στις επιστημονικές καινοτομίες και όχι στις πρόσκαιρες τάσεις, συνεχίζει να είναι κορυφαία στην επιστημονική φροντίδα του δέρματος.

«Με απόλυτη αφοσίωση η Medik8, σπάει τους κώδικες και ξεκλειδώνει καθημερινά νέες τεχνολογίες, κερδίζοντας συνεχώς την εμπιστοσύνη και τις συστάσεις γιατρών, δερματολόγων και επαγγελματιών στη φροντίδα του δέρματος καθώς και των καταναλωτών σε παγκόσμιο επίπεδο.»

 

MEDIK8 MILESTONES

2009

Η πρώτη φόρμουλα της Medik8, το Retinol 3TR Serum, ήταν μια πρωτοποριακή δημιουργία που εισήχθη στην αγορά ως μια άνυδρη, ενθυλακωμένη βιταμίνη Α, δίνοντας λύση σε προβλήματα σταθερότητας και ερεθισμού που παρουσίαζαν μέχρι τότε οι βιταμίνες. Το κλειδί της επιτυχίας ήταν η ποιότητα της ρετινόλης και των ελαίων. Αυτή η καινοτομία συνέβη 10 χρόνια νωρίτερα από τη σημερινή έκρηξη στα προϊόντα με ρετινοειδή, εδραιώνοντας τη Medik8 ως expert στη βιταμίνη Α. Το 2009, η Medik8 εισήγαγε επίσης την πρωτοποριακή και κλινικά αποδεδειγμένη φιλοσοφία CSA (βιταμίνη C και αντηλιακή προστασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και βιταμίνη Α τη νύχτα). Αυτή η εύκολη και απλή καθημερινή ρουτίνα καλύπτει το 90% των αναγκών αντιγήρανσης της επιδερμίδας, καθιστώντας τη Medik8 ηγέτη στην επιστημονική περιποίηση του δέρματος.

2009 – 2016

Μετά από 8 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, η Medik8 παρουσίασε το πρώτο μόριο βιταμίνης Α παγκοσμίως, τον εστέρα του ρετινοϊκού οξέος. Σε συνεργασία με ένα κορυφαίο κορεατικό εργαστήριο, η Medik8 εξασφάλισε αποκλειστικά αυτή την καινοτόμo φόρμουλα. Ο συνδυασμός του ρετινοϊκού οξέος (η πιο ενεργή αλλά έντονα ερεθιστική μορφή βιταμίνης Α) και της ρετινόλης δημιούργησε ένα νέο μόριο βιταμίνης Α, κατάλληλο ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό το ρετινοειδές μπορεί να χρησιμοποιείται τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα χωρίς να καταστρέφεται από το φως του ήλιου. Τα προϊόντα r-Retinoate Day & Night και r-Retinoate Intense, που έχουν λανσαριστεί παγκοσμίως, κατέχουν κορυφαία θέση στην αντιγήρανση και στην αναγέννηση της επιδερμίδας έως και σήμερα.

2018

Η Medik8 συνέχισε να καινοτομεί στον χώρο των ρετινοειδών, συνεργαζόμενη με το Πανεπιστήμιο του Hertfordshire σε διάφορες κλινικές μεθόδους έρευνας και δοκιμές για την επίτευξη του σχεδόν αδύνατου έργου της σταθεροποίησης της ρετιναλδεΰδης. Αυτό το μόριο δρα 11 φορές πιο γρήγορα από την παραδοσιακή ρετινόλη. Σε συνδυασμό με το διεθνώς κατοχυρωμένο σύστημα σταθεροποίησης της Medik8, οδήγησε στη δημιουργία ενός εμβληματικού προϊόντος βιταμίνης Α: της Crystal Retinal. Προσφέροντας ορατά πιο φωτεινό, σφριγηλό και λείο δέρμα σε ένα μόνο σωληνάριο και με 5 προοδευτικές φόρμουλες όσον αφορά τη συγκέντρωση και με πάνω από 30 παγκόσμια βραβεία στο ενεργητικό της, η Crystal Retinal έχει πουληθεί πάνω από 1 εκατομμύριο φορές και παραμένει το best seller του brand.

2023

Μετά την παγκόσμια επιτυχία της Crystal Retinal, η Medik8 παρουσίασε την Crystal Retinal Ceramide Eye, το πρώτο προϊόν ρετιναλδεΰδης με κλινικές μελέτες για την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία διπλής ενθυλάκωσης στη ρετιναλδεΰδη, η Medik8 εξασφάλισε την εξαιρετικά αργή απελευθέρωση της δραστικής ουσίας στο δέρμα, αποφεύγοντας τους ερεθισμούς. Αυτή η καινοτόμος φόρμουλα στοχεύει στην αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών και είναι διαθέσιμη σε 3 προοδευτικές συγκεντρώσεις, καθιστώντας την το νέο αγαπημένο προϊόν των δερματολόγων.

2024

Και η καινοτομία δεν σταματά εδώ! Η Medik8 συνεχίζει να πρωτοπορεί στον χώρο των ρετινοειδών, λανσάροντας την ισχυρότερη μη συνταγογραφούμενη φόρμουλα στην αγορά με κλινικές μελέτες.

Όπως αναφέρει ο Daniel Isaacs, Chief Product Officer και Founding Partner της Medik8: «Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα ‘ηθικό brand’ που να συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με τα πιο ισχυρά ενεργά συστατικά, πολυτελείς υφές και τις δικές μας αποκλειστικές τεχνολογίες. Κάθε προϊόν μας έχει κατασκευαστεί με απόλυτη αφοσίωση στο δικό μας εργαστήριο, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη ποιότητα. Στόχος μας ήταν να προσφέρουμε μία ρουτίνα περιποίησης δέρματος που αγαπούν και εμπιστεύονται οι δερματολόγοι, οι κλινικές και οι καταναλωτές μας. Για εμάς, οτιδήποτε λιγότερο από την τελειότητα ήταν ένας συμβιβασμός που απλά δεν ήμασταν διατεθειμένοι να κάνουμε.»

 

Η CRYSTAL RETINAL 24

Μεγαλύτερη, Ισχυρότερη, Ταχύτερη Μείωση Ρυτίδων

  • Περιέχει 0,24% ενθυλακωμένη ρετιναλδεΰδη 
  • Μόνο για έμπειρους χρήστες
  • Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *