20 Ιουλίου, 2023
Τι κάνει την ToskaniMed να ξεχωρίζει;

Η ToskaniMed παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση του δέρματος σε 4 στάδια.

Το πρώτο στάδιο είναι το peeling, το οποίο δουλεύει στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος -επιδερμίδα. Οι επιλογές στα peeling είναι οι μονοδόσεις ή οι συνδυασμοί οξέων. Με τις μονοδόσεις αντιμετωπίζονται συγκεκριμένες βλάβες, ενώ με τους συνδυασμούς αντιμετωπίζονται πολλαπλές βλάβες, του δέρματος.

Δύο σημαντικές έννοιες για την ToskaniMed είναι οι εξής |

    1. Βιοαναζωογόνηση, όταν τοποθετούμε υλικό στο δέρμα και η
    2. Βιοδιέγερση, όταν προκαλούμε το δέρμα να παράγει μόνο του κάποιο υλικό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με το peeling – καίμε τις πρώτες στοιβάδες άρα αναγκάζεις τους ινοβλάστες να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

 

 

Στη συνέχεια, έρχεται το mesoneedling (με το μηχάνημα Neopenmed) το οποίο αφορά τραυματισμό του δέρματος και ταυτόχρονη έγχυση μεσοθεραπευτικών υλικών. Δηλαδή παρατηρούμε και τραυματισμό – άρα βιοδιέγερση – αλλά και βιοαναζωογόνηση γιατί δίνουμε υλικα ταυτόχρονα. Το mesoneedling συμβαίνει στο πάνω χώριο. Στην TOSKANIMED εργαζόμαστε πάνω σε μια μοναδική ιδέα που ονομάζεται Mesosynergy® που συνδυάζει βιομιμητικά πεπτίδια, που μεταφέρονται με τη συσκευή microneedling neopenMED®, με ενδοδερμικά ενέσιμα για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων ενυδάτωσης, σφριγηλότητας και ελαστικότητας του δέρματος. Παράλληλα έχουμε και την μη τραυματική μεσοθεραπεία με το μηχάνημα mesoject gun, της Toskani.

Το επόμενο στάδιο είναι η εφαρμογή του booster – στο κάτω χώριο – με καθαρή βιοαναζωογόνηση.

Το τελευταίο στάδιο είναι στο υπόδερμα, με τα fillers.

Αυτή είναι η ολοκληρωμένη προσέγγιση από έξω προς τα μέσα. Από εκεί και πέρα ο θεράπων ιατρός και ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος του κάθε ασθενή, επιλέγει να εφαρμόσει την παραπάνω προσέγγιση και με την ανάποδη σειρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *